Nederlands Deutsch
samen groeien
samen spelen
samen helen


 

Ouder-kind-consult

Wil je hulp voor je kind of je (ongeboren) baby ?  Dan zijn jullie van harte welkom!
In Het Berenhol begeleid ik ouder en kind bij voorkeur samen. Regelmatig kloppen ouders aan voor driftige, drukke, angstige, onzekere, hooggevoelige kinderen. Ook voor baby’s die veel huilen, slecht slapen, moeilijk eten of drinken, voor hoofd- of buikpijnen van kinderen of voor de onderlinge relatie en/of communicatie. Steeds meer ouders zien het verband tussen het welzijn van hun kind en hun eigen welzijn. Hoe diep dat kan gaan – daar mag ik getuige van zijn.
 

  • Een drukke jongen van 2 met slaapproblemen wordt rustig en gaat uit zich zelf naar bed nadat zijn vader met behulp van De Berenholremedies innerlijke rust vindt.
  • “ Mama, ik hoef geen hulp. Jij moet gaan”, zegt een meisje van 5. Nadat ‘mama’ in Het Berenhol opgekropte onderhuidse irritaties leert uiten, verdwijnt bij het meisje een hardnekkige huidirritatie als vanzelf. 
  • Een moeder ervaart een echte ommekeer in de relatie met haar 2 maanden oude zoon. Ze kan eindelijk contact met hem voelen, gaat veel met hem lachen en knuffelen, wordt blij van hem: een nieuwe verbinding, die ze vooraf zo miste.

Indien nodig ondersteun ik ook het kind alleen - want “wij kinderen hebben ook ons eigen ding”,  zegt een meisje van 12.
Wil je meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact op. 
 
Meer

Werkwijze 

Wat ouders vertellen na hun bezoek in Het Berenhol ...

"Ze slaapt als een roos"

"Ik vond het heel bijzonder om te ervaren dat mijn dochter ( 2 jaar) en ik zo met elkaar verbonden zijn. Ik werd me bewust van mijn eigen innerlijke processen en zag in dat Sterre met haar gedrag me daarop wees. Ze was bang om te gaan slapen en werd 's nachts vaak wakker. Sinds dag 1 in Het Berenhol slaapt Sterre weer goed. Hoe bijzonder! Ik kan het iedere ouder aanraden om eens langs te gaan.... kijk gewoon wat het doet."
Marieke, moeder van Sterre

 

Driftbuien zijn verleden tijd

"Het gevoel waarmee ik Het Berenhol binnen kwam en het gevoel dat ik nou heb, liggen mijlenver uit elkaar. De driftbuien van mijn zoon (3 jaar) zijn voorbij. Hij is opener geworden en veel blijer.
Ik zelf sta sterker in mijn schoenen en maak me lang niet meer zo druk over dingen. Alles mag er zijn. Van lachen tot huilen, boos zijn, alles is goed. Ik heb nu letterlijk meer ruimte en laat me horen; heb dat echt weer moeten leren. De Berenholremedies hebben in dat proces een positieve invloed gehad.
De ervaringen die ik heb gehad in Het Berenhol hebben mij weer zoveel plezier in het leven gegeven. Mijn hele gezin is nu echt blij. Dit is iets onbetaalbaar moois!"
bericht van een moeder

 

 
 
created by Bryk