Nederlands Deutsch

  

Ook voor jou?

  • Net als ieder mens hebt ook jij alle antwoorden zelf in huis. Je lichaam wijst je hierin de weg via zijn pure eerlijke oerspronkelijke taal van beweging en klank waar je als kind zo verbonden mee was.
    Graag begeleid ik je om via deze lichaamstaal opnieuw toegang te krijgen tot je eigen bron en tot alle antwoorden die van hieruit in je opborrelen zodat je van binnenuit een vervuld, blij en vrij leven kunt leiden.
     
  • Wil je de Berenholremedies beter leren kennen en/of bestellen, ook voor je praktijk? Neem gerust vrijblijvend contact op.
 
  • Werk je in de kinderopvang en zoek je verrassende, doeltreffende en speelse wegen om kinderen te helpen bij hun leer- en ontwikkelingsproces?
Sinds 2004 verzorgt Het Berenhol trainingen voor pedagogische medewerkers in de kinderopvang, indien gewenst op locatie.
Meer

Organisaties als de Kinderopvang, BSO, Gastouderbureau's en Basisscholen kunnen Het Berenhol bovendien inhuren voor ouder-thema-avonden of voor projecten dans & muziek en natuurbeleving voor de kinderen.
Neem gerust vrijblijvend contact op over de mogelijkheden.

 
created by Bryk